Thursday, 4 July 2013

Benda yg menyenangkan

Yeaahh hari ni super rajin, so ada 2 entry dlm masa 1 hari.. huahuahua.. sapa yg tak suka sila jgn baca ok.. blog ni diwujudkan utk diri aku sendiri.. bkn utk org lain pun..
Lately aku perasan ada bebrapa perkara yg aku suka sgt.. Bila tgk benda2 ni mesti nak beli / nak tgk / nak ada.. Tapi belum tahap obses ok.. just meminati.. Lets check it out..

1st - Warna Ungu














Sekarang sgt2 suka benda yg berwarna ungu.. Asal pegi shopping baju / tudung, mesti terlekat kat yg warna ungu.. bila selak almari mak aiii byk yer baju & tudung warna ungu.. over la plak.. semua dok ungu.. kadang mcm agak bosan bila officemate tegur.. "ko ni byk yer baju ungu".. hahaha.. aku pun tak perasan sebelum ni yg aku purple lover...


2nd - Football Match











Suka tgk bola.. bila ada football match aku tak tgk citer lain.. layan bola lg menarik minat aku.. hahaha.. tp zaman skrg tak pelik kan perempuan minat bola.. dah jd kebiasaan dah.. Kalo Selangor lawan lg lah tak penah miss..


3rd -  Kasut Baby


Haaaaa suka sgt tgk kasut baby.. super duper cute.. geram sgt.. memandangkan dua2 anak buah aku lelaki so choice utk kasut baby boy agak terhad sikit compare dgn kasut2 baby girl ni.. sgt suka tgk kasut baby.. colourfull lg.. raya ni mmg plan nak beli kan my nephew sorang sepasang kasut yg cute2.. operasi mencari akan bermula tak lama lg.. hehehe


4rd - White Gold Ring


  


Last but not lease.. suka tgk white gold ring.. Aku kalo pegi Tesco Bukit Tinggi sebelum naik escalator, sebelah tu ada kedai emas yg jual white gold, mesti nak singgah dok usha satu2.. hahaha.. suka tgk.. Utk memiliki tunggu lah kawin nnt je.. Ke mana lah tau ada seseorg yg nak hadiahkan ke.. hahaha.. sgt berangan..

No comments:

Post a Comment